• Nafisah Amran

Camna Nak Baiki Cashflow?

Updated: Jan 13

Ramai sangat tanya soalan ini.


Jawapannya sebenarnya mudah...


KENA TAHU DUIT KITA PERGI MANA?


Tapi cara nak buat ni panjanglah ceritanya kan?

So dimudahkan untuk ada, saya created Budget Planner Money Matters ini, dalam ni dah ada template satu-satu cara nak EDIT current cashflow anda, pastu nak urus cashflow untuk baiki HABIT KEWANGAN kita.


Once habits kita dah betul, you can independently urus cashflow tanpa guna planner. Tapi kalau guna lagi power lah, sebab kita catat semua kewangan kita dalam tu.


Clarity is power. Ini antara pages dalam planner Money Matters, see how when you write it all down, you can master your cashflow.




Cara isi guidance semuannya dah ada, boleh tgk kat sini. Tapi page cara isi lengkap ada dalam planner, hanya scan QR code je kat 1st page.


Harga Planner hanya RM50, but apa yang anda dapat?



58 views0 comments

Recent Posts

See All