• Nafisah Amran

Cara Bayar Polisi PruBSN Guna GrabPay

Updated: Feb 22

Bayar Policy PruBSN Takaful guna GrabPay. Pastikan anda ada masa untuk buat manual payment ini ya!


Kalau sibuk dan tak sempat, better automate (auto debit atau potong CC).


Payment bills kami semua automate kecuali insurans PruBSN je kami manually guna GrabPay....


Sebab points nya masyukk 🥰


Kalau status Grab Platinum, setiap RM1 akan dapat 3points.


Edited: now limit 3000 sehari


Dah kami memang ejen PruBSN, policy pun banyak, jadi berbaloilah.


Insurans company lain atau lain-lain bil, sila cuba discover lah ya.


Saya tau yg ni je 😁




248 views0 comments

Recent Posts

See All