top of page
Post: Blog2_Post
  • Writer's pictureNafisah Amran

Wahed Performance June 2023

Updated: Jun 27





Kalau kita tengok, HLAL ni menaik dalam masa 6 bulan ini. Sebab itulah jika anda dah start investing dari 6 bulan or more, Insha allah dah nampak hasilnya.


Berapa FEE Wahed? Masih sangat rendah jika bandingkan dengan fee unit trust or other investment tapi not comparable lah sebab products berbeza kan.


Ini pendapat peribadi



Jika pilih US Stocks macam ni


Ini untuk Very Aggressive


Basically semua akan invest kat Global Stocks under HLAL, tapi pecahan berbeza.


Nanti nampak pecahan macam ni.


Boleh baca semua ni buat sedap hati tambah ilmu tentang apa kita invest ni.


517 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page