• Nafisah Amran

CIMB Detailed Calculation Moratorium 3.0

Updated: Oct 28

Excel File untuk kira interest yang dikenakan. Like, share or subscribe baru download file ni tau.


Anda boleh EDIT excel ni untuk kira loan anda sendiri. Calculator ni dah upload kat telegram channel ‘The Cashflow Edit’.


Join Telegram channel


Moga murah rezeki orang yang beri kita file ni, doakan dia ok sekilas dalam hati pon ok 🥰. (Bukan saya buat file ni).


Video explaining about this video pun ada dah dekat Youtube.


Fikir-fikir, kira-kira, plan duit anda.


Cek situasi, cek kerja anda & pasangan, cek emergency funds (tabung kecemasan).


Nak amik ke tak Moratorium? Cek IG Highlights


Instagram Story: Pemulih


Anda rasa bermanfaat please share.




39 views0 comments

Recent Posts

See All