top of page
Post: Blog2_Post
  • Writer's pictureNafisah Amran

CIMB Detailed Calculation Moratorium 3.0

Updated: Dec 23, 2021


Excel File untuk kira interest yang dikenakan. Like, share or subscribe baru download file ni tau.


Anda boleh EDIT excel ni untuk kira loan anda sendiri. Calculator ni dah upload kat telegram channel ‘The Cashflow Edit’.



Moga murah rezeki orang yang beri kita file ni, doakan dia ok sekilas dalam hati pon ok 🥰. (Bukan saya buat file ni).


Video explaining about this video pun ada dah dekat Youtube.


Fikir-fikir, kira-kira, plan duit anda.


Cek situasi, cek kerja anda & pasangan, cek emergency funds (tabung kecemasan).


Nak amik ke tak Moratorium? Cek IG Highlights



Anda rasa bermanfaat please share.





113 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page