top of page
Post: Blog2_Post
  • Writer's pictureNafisah Amran

Jom Urus Cashflow

Part 1: Apa itu cashflow? Korang pernah check tak sama ada cashflow korang positif atau negatif?


Part 2: Kenapa urus cashflow?


Part 3: Cara nak urus cashflow


Part 4: Nak urus cashflow guna apa?

Part 5: Kena ada financial goals. Boleh breakdown ikut tahun macam ni.


Part 6: Macam mana nak mula urus cashflow?


Part 7: Dapat gaji nak buat apa dulu? Cuba tengok korang buat macam ni tak?


Part 8 : Sinking fund idea. Cuba cara ini untuk urus cashflow ✅


Part 9: Soalan: macam mana saya nak mula budgeting? Tak tahu mana nak mula.


Part 10: Level up Cashflow ➡️ Investment.


Part 11: Gaji tak cukup, macam mana nak urus cashflow?


Part 12: Spend on things that matter to you, cuba list down.


Part 13: Urus cashflow sendiri ✨ Anda buat, anda dapat hasil 🤩



112 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page