top of page
Post: Blog2_Post
  • Writer's pictureNafisah Amran

Idea Cantikkan Planner

Cantikkan planner ni motivasi so boleh guna dengan konsisten. Korang dah cantikkan ke belum? Balut tu supaya cover tak comot. Ayuh kita for better cashflow 2024 ❤️


Idea cantikkan planner part 1



Ideas cantikkan planner part 2 ✨


📸 Page 2 & 3 Real Rich Planner (Photos from @skippyskittle)




Ideas cantikkan planner part 3 ✨ boleh guna sticky note macam ni untuk label setiap bulan.



Ideas cantikkan planner part 4 ✨


Page ni ada dalam Cashflow Cantik (writable black & white divider 100gsm paper) & Real Rich (coloured thick writable divider 250gsm) 😍




Untuk pembelian budget planner tekan link ini: https://thecashflowedit.myshoppegram.com/


Untuk yang beli planner ni, anda akan dapat:

✅ 5 helai stickers eksklusif, percuma dengan setiap pembelian planner

✅ Guide & video cara guna juga diberikan

✅ FB support group pun ada jika ada soalan nak tanya


Click here to get some ideas how to decorate your planner

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page