• Nafisah Amran

IPO Bakal Keluar 2022

IPO bakal tiba untuk 2022.


Korang pernah bukak tak website Bursa? Nak belajar-belajar IPO boleh buka website bursa. Swipe tengok.


Tapi list ni dari remisier otai, deorg tolong list kan.



My sharing based on my own experience about IPO, macam mana nak apply IPO, macam mana nak naikkan chance dapat IPO, modal yang sesuai.


Dan support dalam telegram channel, dari segi bukak cds, nak guna apps, soalan-soalan newbie pasal IPO lah senang citer.


Siapa dalam group support pasti tau camna kami bantu…

156 views0 comments

Recent Posts

See All