top of page
Post: Blog2_Post
  • Writer's pictureNafisah Amran

Mindset & Planning

Updated: Apr 10, 2023

Financial Goals (Page 5)


Idea & contoh untuk korang buat guna page financial goals ni. Apa yang kita nak azam untuk tahun tahun yang akan datang dalam segi kewangan? Let’s plan now!


Ada yang dah buat ke? 🙋🏻‍♀️



Financial Independence Roadmap (Page 6 & 7)


Bestnya budget planner ni siap ada guide step by step lagi nak kena buat apa cara urus gaji. Sekarang dah tak ada alasan dah untuk tak urus cashflow dengan betul ✅


Takes time but slowly InshaAllah mampu baiki cashflow kita.





Things That Matter to Me (Page 8)


Duduk dan brainstorm apa yang perlu kita ubah? Guna budget planner ni untuk bantu baiki kewangan anda


Improve My Money Vision (Page 9)


Pernah tak korang terfikir nak buat list macam ni? Sebelum ni kita guna je duit tanpa sedar sebenarnya banyak bad habits kita dalam kewangan. Masih tak terlambat untuk baiki cashflow sekarang!

Nak ikutkan banyak bad habits kita pasal urus duit ni, slowly cuba ubah dan baiki cashflow 💪🏻 inshaAllah guna budget planner ni membantu untuk belajar macam mana nak urus duit dengan betul 😍


Financial Freedom (Page 10)


931 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page