• Nafisah Amran

RAIZ Ada 3 Pilihan

Updated: Feb 2


Saya invest kat Raiz cuma duit RM20 every monday.


Lepas tu saya link kan debit card Maybank untuk ‘round up baki’.


Dua cara ini effective untuk saya, saya suka menyimpan cara simple macam ni.


Ini utk boost lagi savings, selain dari simpanan sinking fund yang sedia ada.


Anda menyimpan duit macam mana?


Saya nak cadangkan anda simpan & invest kan duit tersebut.


Jangan simpan tanpa dapat return ya... rugi.


Tengok IG highlights untuk fahamkan lagi RAIZ ni, jika nak try investing, boleh guna link RAIZ saya supaya anda dapat RM5 yey!


LINK: https://links.raiz.com.my/FZpF

Instagram Highlights

Recent Posts

See All